Besøg hos KFUM Boldklub

Skrevet af d. 16. mar. 2018

Onsdag d. 16. maj kl. 19 i KFUMs klubhus, Snebærvej 16 i Roskilde

Roskilde KFUM fodbold og fællesskab

Arrangeret af scrapbogsudvalget i Roskilde KFUM i samarbejde med Lokalhistoriegruppen “Syd for banen”.

Fodboldklubben Roskilde KFUM er på vej mod 90 års fødselsdagen i 2019. Men ulig den gamle dame i den kendte TV-sketch kan KFUM godt stå på egne ben og behøver ikke læne sig op ad andre, for der er masser af venner at samle. Har man en gang været involveret i klubben eller har ens barn spillet her, så husker man klub-ånden med sammenhold og engagement.

Roskilde KFUM er en livskraftig lokal fodboldklub, hvor bredden hele tiden udbygges når der kommer nye spillere til, og som samtidig er i stand til at hævde sig i en af landets bedste rækker. Ambitionsniveauet fejler ikke noget, og klubben tænker visionære tanker om træning på internationalt plan og udvikling af fritidslivet for drenge og piger. Klubben indgår i det landsdækkende KFUM-idrætsnetværk og søger gerne samarbejde med naboklubber i Roskilde, når det tjener en god sag.

En gruppe gamle KFUM’ere har sat sig for at samle scrapbøger med udklip og fotografier, film- og TV-klip fra klubbens historie. Fra den spæde start i Rådmandshaven i 1929 over idrætsanlægget bag Hedegårdenes Skole til de moderne faciliteter på Lillevang i dag, hvor man tæller over 500 aktive medlemmer.

Den historie bliver fortalt onsdag d. 16. maj kl. 19 i klubhuset på Lillevang Idrætsanlæg, Snebærvej 16 i Rosilde,

Fra Roskilde KFUM medvirker Børge Karlsen, Kurt Skjoldby, Paul Larsen, Jørgen Lundgreen g Tommy Alleshauge. Efter oplæg og kaffe bliver ordet givet frit, så alle kan bidrage med deres fortælling om klubben: muntre anekdoter, højdepunkter på banen og fællesskabet på rejser, på festivalen og på gode klubaftener.

Den lokalhistoriske aften tilrettelægges i samarbejde med “Syd for banen”, som formidler de gode historier om livet i kvarteret i Roskildes sydlige bydel.

Der er plads til 100, så tilmelding skal ske til Tommy Alleshauge, email: ta@roskilde-kfum.dk, mob. 21456117. For kaffebordet betaler man kr. 20,-.