Fra værtshus til værtshus

Byvandring torsdag den 30. maj kl. 19.

Mødested ved Charlie Chaplin i Østervangscentret.

Fra “vandhul til vandhul” eller “pubcrawl”. Kært barn har mange navne. I den lokalhistoriske forening “Syd for Banen” vil vi også forsøge os i denne disciplin. Vi arrangerer og sådan en tur. Vi gør den dog lidt anderledes. Her gælder det ikke blot at drikke så mange øl som mulig, men at få nogle historier om de “brune” værtshuse, som har været syd for banen, og også dem der er der endnu. Det vil også blive krydret med lid værtshushistorie fra selve Roskilde på den anden side af banen. Vi kommer sikkert også deltagernes egne erindringer.

Vi starter på Charlie Chaplin, som er det eneste tilbageværende “brune” værthus her syd for banen. Her er det mulighed for at nyde en enkel øl. Herefter går turen rundt i område, hvor vi besøger nogle af de steder, hvor der tidligere lå værtsnuse. Vi slutter på Mikrobygggerier på Musicon. Hvor det også er mulighed for at smage bryggeris egne øl.

Det er gratis at deltage og man møder bare op. Øl og anden forplejning er egen regning og risiko.

Programmet er med forbehold for små ændringer.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.