Generalforsamling 11. marts med lokale bycentre under forandring

Hermed indkaldes til generalforsamling mandag d. 11. marts 2024 kl. 19.00 i Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde, med dagsorden iflg. vedtægterne.
Samtidig opkræves kontingent kr. 100 for året 2024.

Som del af årsberetningen vil Niels Jørgen Rasmussen fortælle om de podcasts, som man kan lytte til på facebook: Syd for Banen. Han og Peter Ottesen har bl.a. interviewet nuværende og tidligere medarbejdere om ’Jakobskirken som arbejdsplads’ i anledning af kirkens 50 års jubilæum i år.

Henrik Denman vil på vegne af redaktionsudvalget fortælle om den kommende bogudgivelse ’Syd for Banen 2’ (arbejdstitel).

Efter generalforsamlingen vil Ole Nielsen fortælle om sin opvækst i Bakkegården, og Svend Erik Christensen fortæller om bycentre under forvandling. Langs Køgevej er gamle forretninger og institutioner blevet revet ned for at give plads til boligbyggeri. I Østervangscenteret er Astershjemmet lukket som plejehjem og kommunen sender snart en lokalplan i høring. Mogens Ohm Jensen fortæller om planerne for det nye ’Østervangsbyen’.

Du kan se indkaldelsen med dagsordenen her.

Du kan ses årsregnskabet her.

Kontingent kr. 100,- bedes betalt senest d. 29.2.

– med MobilePay 61158515 (som modtager vil der stå Ingrid Hardis Seidenfaden)

– med bankoverførsel til foreningens konto i Arbejdernes Landsbank, reg.nr. 5396, konto nr. 0000251483

– kontant til bestyrelsesmedlem Ingrid Fjeldsted på mødeaftenerne

Husk at skrive navn og ’kontingent 2024’ på indbetalingen. Kontingentet kr. 100 dækker alle i husstanden. Medlemmerne vil modtage den nye bog gratis.

Stemmeret på generalforsamlingen forudsætter, at kontingent for indeværende år er betalt.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.