Foredrag om FDFs historie

Mandag den 13. januar 2014 kl. 19 i Jabobskirken, Astervej 11, 4000 Roskilde

Tommy Hansen fortæller om spejdergruppen FDF’s historie fra 1907 og til flytningen fra Køgevej til Sdr. Ringvej i 1977.

Tommy Hansen været gennem FDFs arkiver i FDF-huset på Vindingevej. Det er et omfattende materiale, med avisartikler, fotos og bestyrelsesreferater, og med gemte effekter fra lejrture og børnenes kreative arbejde når FDF-klasserne mødtes.
I foredraget vil han fortælle om  opstarten og lejrene i Solrød og Hvalsø, og senere fokuseret på FDF-huset på Køgevej, på børnedyrskuerne som FDF var meget involveret i, og på gudstjenestelivet i FDF-huset som det senere kirkebyggeri Jakobskirken udsprang af.

FDF på march ved Ambasadørens hus på Køgevej i 1972

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.