Sara Christiansen var aktiv i Jakobskirkens første år

Sara Christiansen sad i menighedsrådet i 1970’erne, da Jakobskirken i Roskilde blev bygget som folkekirke for den sydlige del af byen. Arkitekten ‘Habakuk’ havde tegnet kirken og indvielsen påskedag d. 14. april 1974 blev meget festlig. Men det var hverdagene, som betød mest for Sara – og navnlig netværket med de mange ældre mennesker i Seniorklubben. Sara lagde sit hjerte og sin energi i at skabe gode oplevelser for andre.

Som 90-årig ser hun tilbage på det livlige kirkemiljø i Sydbyen i Roskilde. Fortalt til sognepræst Mogens Ohm Jensen, Jakobskirken, d. 18. januar 2022

Du kan videoen her

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.