Rundtur på Musicon

Rundtur på Musicon
Byvandringerne kommer til Sydbyen

Onsdag den 7. august kl. 19

Syd for banen ligger Musicon, som er Roskildes nye, alternative bydel. Henrik Denman viser rundt.

På byvandringen skal vi se eksempler på den kunstneriske kreativitet, som fra starten har været et bærende element i Musicon, og det store område, der bliver opført som en bæredygtig bydel. Vi skal høre om Roskilde Festival Højskole og det levende musikmuseum Ragnarock, vi passerer arbejdende værksteder og miljøet omkring butiksstrøget, som i dag er en afslappet oase. Herfra går turen videre gennem det rigt varierede boligområde med containerboliger, seniorboliger og kulørte huse til boliger og erhverv. 
Mødested: Kl. 19 foran rockmuseet Ragnarock.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.