Efterårets program er på plads

Bestyrelsen i Syd for Banen har nu færdiggjort efterårets program.
  • Onsdag d. 6. september kl. 14 besøg i Baptistkirken på Vindingevej
  • Mandag d. 25. september kl. 19 i Jakobskirken: Kilderne i Roskilde. Henrik Denman og Gorm Brun Hansen fortæller, ud fra deres store research som ligger bag den nye bog om kilderne i Roskilde.
  • Mandag den 30. oktober kl. 19 i Jakobskirken: Det forsvundne Frederiksberg – en af de første bydele syd for banen ude hvor jernbanen ligger i dag. Tommy Hansen vil fortælle om det forsvundne kvarter
  • Mandag d. 13. november kl. 19 i Jakobskirken: Sangeren Axel Schiøtz og hans tid i Roskilde. Gorm Brun Hansen og hans søster operasanger Eva Brun Hansen fortæller om Axel Schiøtz, som lærer på Roskilde Katedralskole og et lokalt ansigt i Roskilde inden han blev landskendt, og som underviser for en hel generation af elskere af den danske sangskat.
Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.