Ringen Rundt Grundlovsdag 2023

Igen i år vil biler, racere og motorcykler fra 50’erne, 60’erne og 70’erne være at finde på Roskilde Ring. Det sker mandag d. 5. juni 2023 kl. 10:00-14:00 i parken Roskilde Ring bag Hotel Scandic, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde.

Nøjagtigt som de foregående år inviteres der en god blanding af formelvogne, standardvogne, racersportsvogne og motorcykler – og historiske rallybiler er selvfølgelig også velkomne. Du kan også i år forvente røverhistorier fra tidligere kørere på Roskilde Ring, kåring af årets bil og årets MC, børneunderholdning, madboder, stumpemarked, kolde øl og musik.

Kør med i paraden rundt på den sti, der (næsten) markerer det gamle baneforløb og udstil derefter dit køretøj på Ringen, mens du sparker dæk med ligesindede.

Vi beder bare om, at dit køretøj har mindst 40 år på bagen eller ligner maskinerne fra Ringens storhedstid.

Roskilde Ring var i årene 1955-1968 Danmarks første internationale racerbane, og her stod dansk motorsports vugge. Det er efterhånden blevet en fast tradition for historisk motorsportsinteresserede at tage turen til Roskilde på grundlovsdag. Flere oplysninger på bloggen roskildering.blogspot.dk eller hos tovholderen Christian Møller Jensen, email: chresjan@gmail.com, mob. 26274291. Arrangørgruppen tæller nogle Roskilde Ring-nørder, den lokalhistoriske forening Syd for Banen og værkstedsfællesskabet KnuckleGrease Garage.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.