Besøg Solum

Tirsdag den 1. juni kl. 10

Mødested: Solum, Vestre Hedevej 34, 4000 Roskilde

Virksomheden Solum blev landskendt for at have Danmarks største havebål, da en stor bunke kompost selvantændte i efteråret 2020. Slukningsarbejdet varede mange måneder. Nu har røgen og lugtgenerne lagt sig, og mange er nysgerrige efter at vide, hvad Solum faktisk arbejder med. Det bliver der mulighed for at se med egne øjne, når Tina Kofoed Møller viser rundt på pladsen den første tirsdag i juni.

Solum er en topmoderne veldrevet virksomhed, som modtager og bearbejder alle typer park- og erhvervsaffald – dog ikke farligt affald. Grøn energi, recirkulering og genanvendelse er nøgleord, så affald bliver både til gavn og til penge. Solum har planer om at bygge Danmarks største plastsorterings- og genanvendelsesanlæg i samarbejde med tyske ProZero og er på udkig efter en egnet industrigrund.

Tilmelding skal ske senest den 28. maj til Mogens Ohm Jensen på moje@km.dk eller tel. 61638122 senest d. 28. maj. Max. 20 pladser – først til mølle …

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.