Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/a/a/sydforbanen.dk/httpd.www/wp-content/themes/uber/admin/multiple_featured_images.php on line 165 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/a/a/sydforbanen.dk/httpd.www/wp-content/themes/uber/admin/multiple_featured_images.php on line 165

Besøg Solum

Posted by on feb 27, 2021 in Ikke kategoriseret | No Comments

Tirsdag den 1. juni kl. 10

Mødested: Solum, Vestre Hedevej 34, 4000 Roskilde

Virksomheden Solum blev landskendt for at have Danmarks største havebål, da en stor bunke kompost selvantændte i efteråret 2020. Slukningsarbejdet varede mange måneder. Nu har røgen og lugtgenerne lagt sig, og mange er nysgerrige efter at vide, hvad Solum faktisk arbejder med. Det bliver der mulighed for at se med egne øjne, når Tina Kofoed Møller viser rundt på pladsen den første tirsdag i juni.

Solum er en topmoderne veldrevet virksomhed, som modtager og bearbejder alle typer park- og erhvervsaffald – dog ikke farligt affald. Grøn energi, recirkulering og genanvendelse er nøgleord, så affald bliver både til gavn og til penge. Solum har planer om at bygge Danmarks største plastsorterings- og genanvendelsesanlæg i samarbejde med tyske ProZero og er på udkig efter en egnet industrigrund.

Tilmelding skal ske senest den 28. maj til Mogens Ohm Jensen på moje@km.dk eller tel. 61638122 senest d. 28. maj. Max. 20 pladser – først til mølle …

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/a/a/sydforbanen.dk/httpd.www/wp-content/themes/uber/admin/multiple_featured_images.php on line 165