Besøg Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole til webOnsdag den 15. april 2015 kl. 19-21

Mødested: Roskilde Tekniske Skole, administrationsbygningen, Pulsen 10, 4000 Roskilde.

Besøg Roskilde Tekniske Skole, som har kontorer i betonvarefabrikkens Unicons præmierede administrationsbygning. Skolen har desuden til huse i handelsskolens tidligere bygninger og er knopskudt med nybyggeri, så Teknisk Skole i dag er en af Roskildes største uddannelsesinstitutioner.

Byrådsmedlem Kaj V. Hansen er tovholder på arrangementet. Direktør Jesper Østrup vil  vise rundt og fortæller om de forskellige bygningers historie og arkitektur. Han vil også komme ind på  hvilke kompetencer kursisterne erhverver sig under deres uddannelse, og hvor det kan bringe dem hen i livet. Desuden giver han os et indblik i den betydning en sådan uddannelsesinstitution har for Roskilde og for erhvervsudviklingen i området.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.