’Ringen Rundt’ grundlovsdag aflyst i 2023

I 2023 bliver der ikke træf for gamle biler på Roskilde Ring. Sidste år samlede eventen mange flotte racerbiler, standardvogne og motorcykler, og det strømmede til med mennesker i alle aldre der beundrede de smukke linjer i køretøjerne og fik sig en bilsnak.

Aflysningen i 2023 skyldes, at der ikke er nok til at arrangere eventen. Uden de nødvendige hænder og hoveder kan sådan en stor event ikke lade sig gøre.

Tovholder Christian Møller Jensen siger: ”’Ringen Rundt’ er en glad dag, som hylder Roskilde Ring og genopliver atmosfæren fra Danmarks første internationale motorsportsbane. Grundlovsdag har de andre år budt på nogle fantastiske timer i dejligt vejr og i godt selskab. Vi opfordrer interesserede og motorsports-entusiaster til at gå ind i arrangørgruppen, hvor vi har det sjovt og får gode idéer, når vi inspirerer hinanden. Vi regner med at eventen kan afholdes igen på grundlovsdag d. 5. juni i 2024.”

Kontakt Christian Møller Jensen, tel. 26274291, email: chresjan@gmail.com (tovholder) eller sognepræst Mogens Ohm Jensen, tel. 61638122, email: moje@km.dk (formand for ’Syd for Banen’)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.