Byvandring på Musicon

Musicon – en alternativ bydel

Onsdag d. 22. juni 2022 kl. 19.00-20.30.

Byvandring med journalist Henrik Denman som guide. Mødested: foran Ragnarock, Danmarks rockmuseum, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

DCIM100MEDIADJI_0051.JPG

Byvandringen er gratis og der er ikke tilmelding. Del af sommerens byvandringer i Roskilde, arrangeret af Kaj V. Hansen og Henrik Denman.

Syd for banen ligger Musicon, som er Roskildes nye, alternative bydel. På byvandringen skal vi se eksempler på den kunstneriske kreativitet, som fra starten af har været et bærende element i Musicon, og det store område, der bliver opført som en bæredygtig bydel. Vi skal høre om Roskilde Festival Højskole og det levende musikmuseum Ragnarock. Vi passerer arbejdende værksteder og miljøet omkring butiksstrøget, som i dag er en afslappet oase. Herfra går turen videre gennem det rigt varierede boligområde med containerboliger, seniorboliger og kulørte huse til boliger og erhverv.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.