Onsdag d. 16. maj kl. 19 i KFUMs klubhus, Snebærvej 16 i Roskilde

Roskilde KFUM fodbold og fællesskab

Arrangeret af scrapbogsudvalget i Roskilde KFUM i samarbejde med Lokalhistoriegruppen “Syd for banen”.

Fodboldklubben Roskilde KFUM er på vej mod 90 års fødselsdagen i 2019. Men ulig den gamle dame i den kendte TV-sketch kan KFUM godt stå på egne ben og behøver ikke låne sig op ad andre, for der er masser af venner at samle. Har man en gang været involveret i klubben eller har ens barn spillet her, så husker man klub-ånden med sammenhold og engagement.

Roskilde KFUM er en livskraftig lokal fodboldklub, hvor bredden hele tiden udbygges når der kommer nye spillere til, og som samtidig er i stand til at hævde sig i en af landets bedste rækker. Ambitionsniveauet fejler ikke noget, og klubben tænker visionære tanker om træning på internationalt plan og udvikling af fritidslivet for drenge og piger. Klubben indgår i det landsdækkende KFUM-idrætsnetværk og søger gerne samarbejde med naboklubber i Roskilde, når det tjener en god sag.

En gruppe gamle KFUM’ere har sat sig for at samle scrapbøger med udklip og fotografier, film- og TV-klip fra klubbens historie. Fra den spæde start i Rådmandshaven i 1929 over idrætsanlægget bag Hedegårdenes Skole til de moderne faciliteter på Lillevang i dag, hvor man tæller over 500 aktive medlemmer.