Rimm_SF003”Mit liv som grænsegænger nord og syd for banen” v/ Mogens Rimm, lærer og fotograf, tidl. leder af Kanal Roskilde.

Lokalhistorisk aften mandag d. 27. februar 2017 kl. 19.00 i Jakobskirken, Astersvej 11, Roskilde, arrangeret af Lokalhistoriegruppen ”Syd for banen”. Der er gratis adgang, kaffebord kr. 20,-.

Det er et spændende og mangesidet arbejdsliv, som TV-manden Mogens Rimm vil fortælle om mandag d. 27. februar kl. 19 i Jakobskirken.

Som nyuddannet lærer blev han i 1970 ansat på Østervangsskolen og bidrog til det kreative miljø under skoleinspektør Mark Jensens ledelse. Medieinteressen tog imidlertid over, og mens Mogens Rimm var lærer på VUC i midten af 80’erne engagerede han sig som frivillig i Roskilde Lokal-TV. Roskilde Mediecenter havde lige fået sendetilladelse og var blandt de første, som producerede TV-udsendelser med lokalstof.

Efter pionertiden førte hans arbejdsliv ham til Slagteriernes Forskningsinstitut, som havde brug for videofilm og en sikker hånd til at kommunikere med billeder. Siden fik Mogens Rimm som leder af Kanal Roskilde fortalt mange gode historier om Roskilde i de ugentlige temaudsendelser på TV.

Ustandselig har Mogens Rimm udfordret grænserne for, hvad der kan lade sig gøre i formidlingens tjeneste. Grænsegængeren har gennem hele sit liv boet nord for banen, men haft det meste af sit arbejdsliv syd for banen.