Byvandring til Energitårnet – AFLYST

Posted by on aug 11, 2020 in Ikke kategoriseret | No Comments

ENERGITÅRNET – BESØG UDSKUDT

Argo har desværre meddelt, at energiselskabet p.g.a. corona-situationen har stoppet alle besøg og lukket for alle rundvisninger i Energitårnet, for at passe på den følsomme driftsituation.

Den planlagte byvandring d. 29. september må derfor udskydes til senere. Vi vender tilbage med en ny dato, når det bliver muligt.

Tirsdag d. 29. september kl. 19.00 – 20.30

Mødested: Argo, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

Arrangeret af Lokalhistoriegruppen ’Syd for Banen’

Argo omdanner affald til ressourcer. Energitårnet rejser sig over Roskilde og sætter lys på byen om aftenen, drevet af billig strøm som affaldsforbrændingen genererer.

Tirsdag d. 29. september kl. 19 vil vicedirektør Klaus W. Hansen og byrådsmedlem Kaj V. Hansen vise rundt på Argo. Vi ser forbrændingsanlægget, kommer op i Energitårnet og hører om arbejdspladsen. Gennem PowerPoint-slides får vi indtryk af Argos bestræbelser på at reducere affaldsmængderne, genbruge og genanvende mest muligt, og omdanne affald til energi gennem kraftvarmeværkets to ovnlinjer.

Mødested: Argo, Håndværkervej 70. Begrænset antal pladser! Tilmelding skal ske til formanden Mogens Ohm Jensen, email: moje@km.dk, tlf. 61638122.