Programmet for foråret 2020

Skrevet af d. 15. dec. 2019

Vinterens og forårets program er på plads. Vi skal hører om motorsportsbanen Roskilde Ring, de lokale foreningers festival og  om musik og komponister fra “syd for banen” og resten af Roskilde. Herudover holdes den årlige generalforsamling. Alle møder holds i Jakobkirken.

Nedenfor er der en oversigt.

Et besøg på energitårnet Argo. holdes til efteråret. Ligeledes er det planlagte arrangement om grus rund om Roskilde er udskudt til efteråret. Det arrangeres sammen med de lokalhistoriske foreninger i Svogerslev og Vindinge.

Historien om Roskilde Ring

Mandag den 27. januar kl. 19 i Jakobskirken fortæller historiker Christian Møller Jensen om de godt 10 år, hvor der var den verdensberømte motorsportsbane i Roskilde Ring.

Se mere.

Gæt hvor det er på generalforsamlingen

Ved generalforsamlingen mandag d. 24. februar kl. 19 i Jakobskirken vil Niels Jørgen Rasmussen vise sin billedserie, hvor linsen har fokuseret på motiver syd for banen. Kan du ud fra det, der er zoomet ind på, gætte hvor vi er henne og hvad der vil vise sig, når der om lidt zoomes ud?

Se mere

Foreningernes festival

Roskildefestivalen fejrer 50 år i 2020. Mandag d. 30.3. kl. 19 i Jakobskirken præsenterer fem lokale foreninger, hvordan de har været engageret i festivalen, hvilke boder de har haft, og hvilke opgaver de har løst for de glade festivaldeltagere, og hvad foreningerne har fået ud af det.

Musik syd for Banen

Det er planlagt til mandag den 27. april kl. 19 i Jakobskirken