Efterårets program

Skrevet af d. 3. maj. 2018

Efteråret program er i støbeskeen. De første tre aftaler er i hus, og der arbejdes på et par arrangementer til, bl.a. besøg på en lokal virksomhed og en aften med ”mine bedste roskildebilleder”. Og så fylder Østervangsskolen 50 år til efteråret, så jubilæet skal fejres!

 Der er aftalt følgende:

20. august kl. 10-12 Skulptur-tur i samarbejde med Ældresagen i vores område. Ældresagen styrer tilmeldingen. Mogens, Niels Jørgen og Gunilla bidrager til arrangementet, som starter ved Jakobskirken.

10. september kl. 19.30 en aften med Lotte Fang om guldalderen i Roskilde. Titlen er hentet fra hendes bog, som er på vej: Guldalderen i Roskilde. Lotte Fang vil fokusere på nogle af de kulturpersonligheder, som besøgte Roskilde i 1800-tallet eller boede nogle år i byen. Det finder sted i Auditoriet på Rådhuset og er arrangeret sammen med Historisk Samfund for Roskilde Amt.

12. november kl. 19 bliver der en livlig og musikalsk aften i Jakobskirken, hvor Bente og Erik Harbo vil fortælle om deres liv i Roskilde. Efter at have boet 24 år i Herringløse, hvor deres børn voksede op, købte de i 1987 hus på Havelodden. Fra ikke at have noget særligt forhold til kvarteret syd for banen opdagede ægteparret langsomt kvaliteterne i bydelen. De blev selv en del af netværket og nyder hver dag det blomstrende kulturliv i byen.