Aktivitetsdag Walk on the Wild Side

Wild Side 2013-08-25 (22)

Søndag d. 25. september 2016 kl. 14.00 – 16.30. Byvandring i 3 spor: fotosafari, parkour og kultur & fritid langs Walk on the Wild Side i sydbyen i Roskilde.

Fotosafari v/ Kasper Jørgensen og Niels Jørgen Rasmussen. Mødested kl. 14: Roskildebadet, Bymarken 37.

Parkour leg og samarbejde v/ Tim With Berland. Mødested kl. 14: Rabalderparken, Musicon, ved bowlen.

Kultur & fritid v/ Svend Erik Christensen. Mødested kl. 14: hjørnet Knudsvej/Eriksvej.

En foto-entusiast, en parkourinstruktør og en lokal ildsjæl går med som guider, når Walk on the Wild Side inviterer til 3 byvandringer søndag d. 25. september.

Fotosafarien henvender sig til dem, der har blik for at fange detaljerne og de smukke farver i kvarteret med kameralinsen. Den sættes i gang af Kasper Jørgensen, som står bag facebookgruppen ’Roskilde i billeder’ og jævnligt bringer sine flotte fotos i avisen Paperboy. Mødested kl. 14 ved Roskildebadet, Bymarken 37.

Parkour-ruten er for dem, der kan lide at bruge kroppen og hoppe og kravle i Rabalderparken og på den nye legeplads i Ringparken. Parkourinstruktør Tim Berland sætter børn, unge og voksne i gang med leg og samarbejde. Mødested kl. 14 ved bowlen i Rabalderparken på Musicon

Den tredje rute leder forbi de mange sportsklubber og kulturinstitutioner, som sydbyen i Roskilde rummer. Svend Erik Christensen fra lokalhistoriegruppen ”Syd for banen” fortæller undervejs om brydeklubben, amatørscenen ’Lo Specchio’, disc golf banen i Roskilde Ring og de mange andre muligheder for udfoldelse i fritiden. Mødested kl. 14: hjørnet Knudsvej/Eriksvej.

Alle deltagere bevæger sig ad hver deres vej til Jakobskirken, hvor kaffen og kagen står parat fra kl. 15.30. Her udveksler de tre grupper historier, billeder og bevægelser om alt det, som har gjort indtryk undervejs.

Aktivitetsdagen er arrangeret af den frivillige borgergruppe bag den 6 km rekreative sti gennem sydbyen i Roskilde, Walk on the Wild Side, sammen med Lokalhistoriegruppen ”Syd for banen”. Læs mere på facebook WildSideWalk eller på www.sydforbanen.dk. Der er ingen tilmelding, man møder bare op. Kaffe og kage koster kr. 20.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.